Alya_sare Kızlar benim agzımda dilimin altında aft cıktı cok agrı yapıyor karadut pekmezi sürdüm karbonat faln denedm gecmiyor ne iyi gelir
eslemimm Alya_sare benim kizimda da oldu yavrum hep atesliydi 4 5 su bile içemedi ac yatti kalkti karadut pekmezi verdim sabah akşam bide karbonatla kanata kanata temizledim emziklerini biberonlarini sürekli kaynatip karnonatli suda tuttum onlarda ise yaradi ama doktorun verdiği vitamin ve antibiyotikte gecirdi tabii
nilosaydn Alya_sare karbonat gecırır aslında aksamdan sabaha yap ıkı uc saat arayla gecmıstı benımkı hemen
Aylin_lina eslemimm geçmiş olsun. Neden kanata kanata temizlediniz ki. Aftlara sadece karbonatlı bi gazlı bez dokundursanız yeterliydi. Boş yere canı yanmış miniğin.Şuan ağzımda bi aft var ve dudağımı kıpırdattıkça bile acırken kanata kanata temizlemeyi düşünemiyorum bile
Tugcetpkts Suan bende de aynı sorun 4 tane var yutkunamıyorum bile 😔 tuzlu suyla gargara yaptım bıraz hafifletti arkadaşın dedıgı gibi kenacort çok iyi gelıyor gece sürüp yatıyordum sabaha biraz daha iyileşmiş oluyor
eslemimm Aylin_lina doktorumuz ozellikle gecmesi icin kanaması gerektiğini söyledi prof. youtubeye bak hepsinde aynı söyleniyor kanamasi gerekiyormus
Miracs Alya_sare Sumak sürebilirsin çok az da olsa fayda ediyor. Bende sürekli çıkardı hamilelik döneminde hiç çıkmadı sadece