nurhayatervaras Kizlar çok temiz maalesef oğluşum sallanmayi sevmiyor. 2 ay önce almistik. Pasha marka 279 TL alındı. 170 TL birakirim. İstanbul içine arabayla da birakiriz.
nurhayatervaras nurhayatervaras yanına da yürüteç veriyorum. 4 kere binmiştir yurutece de. Çünkü bizim oğlan 10 aylıkken yürüdü. 🤲🏻😊
Emineyilmazz nurhayatervaras üstte kalsın çok uyguna satıyorsunuz inşallah ihtiyacı olan birine gider 🥰
nurhayatervaras nilosaydn onu çekemedim. Ama ebebkten almıştık. Beyaz renkli internetten resmini bulursam eklerim. Kaldirmistim çünkü yuruteci 😊
nurhayatervaras nilosaydn evet canim. 170 vericem. Yuruteci zaten birini bulursam veiririm diyordum. 92 TL almıştık .
nilosaydn nurhayatervaras valla salıncsk kaliteli yıpranmamıs.. bellı guzel. tasınma ısım var sımdıkı oturdum ev kucuk yerım yok.. ben tasınanan kdar satılmazss alırım.. ama alcak olan varsada hayırlı olsun ben cok begendım 🌸🌸
nurhayatervaras nilosaydn evet salincak yepyeni. Binmedi hiç 😊 kime nasip olursa artık 💙 şimdiden hayırlı olsun.
Nurr4646 nurhayatervaras istanbul disina gonderebilir misin canim illa istanbul içi mi olacak ben kahramanmaraştayimm
nurhayatervaras Nurr4646 ay eşimin memleketi 😊 eşimle konuşayım. Çünkü o kargoya verebilir. Hangi kargo ile anlaşma vs var.
nurhayatervaras Nurr4646 eşim tamam ben hallederim dedi. Cumartesi en geç pazartesi verebilir kargoya uygun mu senin içinde ?