Busra_17 27 günlük erkek bebeğim var. Yaklaşık 10 gündür geceleri artan gaz problemimiz var. Daha önce yaşayanlar naptılar ne yapılmalı
AyselDeniz Busra_17 malesef birşey etki etmiyor kolik olmalı 44 günlük olduk hala aynıyız anason ver sakinlessin biraz rahatlar en azından
Meta Busra_17 benimde erkek bebeğim var ondada aynı problem vardı zinko die bi damla kullandık etki etmedi masaj rahatlatıyordu biraz .bu tam üç ay dolana kadar devam etti sonrasında tamamen kesildi gaz problemi .muhtemelen sizin bebeğinizinde üçüncü ayı doldurduktan sonra geçecek .yani ilk üç ayda pek bi çaresi yok 🥴
Linasuannesi Busra_17 dahada artar o canımbüyüdüçe bizimki 2. Ayda bitti çok şükür sancısı arttığı da sıcak havlu koy ayağına ve karnına battaniyede iki sallayın sakinleşir bizim hep böyle geçti
Busra_17 BabyNaz Bi gün oluyor Bi gün olmuyor saatler hep aynı değil ama bilemiyorum kolik te kusma olduğu da yazıyor internette
Tcdd Biogaia,nurse harwey,sab simplex gibi denemediğim damla kalmadi. Hele 2 gündür sanki etini cimdikliyolar gibi bir çığlıklar halim asla uyumuyor. Ve 8. Haftaları atak haftaları onlarla birleşince bayağı bir gök gürültülü geciyo🤣🤣
Busra_17 Tcdd demekki atak haftasına denk geldik o yüzden 😂 ben şu an sadece metsil kullanıyorum ama zinco diye Bi damla duydum onu da deneyeceğim
gsincar Tcdd benim bebeğimde öyle. Sütüm yetmediği için mama kullanıyorum mecbur. Genelde mama kullanan bebeklerde daha çok oluyor gaz sıkıntısı ve kaka yapamıyor oluşu. Kabızlık olduğu içinde çok ağlıyorlar. Doktora gittim bir doktor direkt hiç bişeye bakmadan kolik bebek dedi. Bir diğer doktorda idrar tahlili yaptı karnına ultrason tuttu sonuçlar temiz çıktı. Kolik bebek değil dedi mama kullandığı için gaz problemleri olur damlalara devam et gaz yapan yiyeceklerden uzak dur dedi bebeğinizin mizacı böyle huysuz bir bebek dedi. Yani bazen bebeklerin bir sıkıntısı yokkende ağlıyorsa eğer mizacı böyledir. Sizin veya eşinizin bebekliğinde eğer böyle mızmızcılık varsa çekmiştir dedi doktor. Benm bebek memede mızmızlanıyo biberonda emiyo mesela ağlamıyo. Yere bırakınca ağlıyo kucağa alınca ağlamıyo. Kabızken ağladığında anlıyorum yada gazı olduğunda çünkü o zmn ağrısı var gibi ağlıyor. O anlarda fitil kullanıyorum. Her mamasına bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum ve poposuna kulakçubuğunu zeytinyağına batırıp makat deliğine koyuyorum. Bacak hareketleride iyi geliyo ve karnına yağla masaj yapıyorum. Anasonda veriyorum öyle öyle ancak yani hesap edin
Busra_17 Evet zinko damlayı duydum iyi gelen de gelmeyende olmuş her bebeğie göre değişiyor. Bu zor süreçler Bi an önce geçsin inşallah