Ebrugurkuzey Bebeğim 9 aylık olacak sürekli de diş çıkartıyor ve epey büyüdüler be her bulduğu yeri ısırıyor canımız çok yanıyor artık cıs diyoruz anlıyor ama Yinede bildiğini okuyor ne yapabilir her yerimiz morardı 😂
Mom39 Ebrugurkuzey Sen ne diyosun benim iki kolumda mosmordu her yeri yapma demekten de anlamıyor tuttu mu bırakmıyordu ayy şükür bu ara ısırmıyor😬
Gunes_kiz Ebrugurkuzey 1 yaşında halen isiriyo. Nere denk gelirse kapiyo hemen. Sırtımı bile isiriyo yaa. Kızıyorum bu sefer de bas bas bağırarak ağlıyo
Moms33 Ebrugurkuzey ay okuyunca sinirim bozuldu 😂 bnmki iki yaşına gelecek neredeyse hala ısırıyo öyle canım acıyor ki beynim karıncalanıyor huy edindi istediği olmayınca ısırıyor bazen sevesi geliyo ısırıyo kıskanınca ısırıyo bide ayak ısırması var ona deli oluyorum herkese karşı böyle napcam bilmiyorum
Cansuk Ya benim üstümde sevimli kahramanların olduğu tişört vardı dışarda ısıtmaya başladı beni 😀 daha 9 aylık
Ebrugurkuzey Nasıl başarıcaz bilemiyorum ama emerken ısırması canımı çok yakıyor ve çok inat napıcam bilmiyorum🙈