Sarellee Kızlar belki bu durumda olanlara örnek olur diye yazmak istedim 😊 evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım 4. Aya kadar herşey normaldi 4 aylık hamileyken normal kontrole gittim doktor bebeğin beyninde sıvı birikmesi var şuan sınıra ulaşmamış ulaşırsa kötü olur dedi elim ayağım titriyordu. 1 hafta sonra tekrar gittik beyninde ki sıvı sınırı geçmiş bebeğiniz hidrosefali aldirmanizi öneririm böyle bebekler yaşamıyor dedi. Aldirmadik hemen özel hastaneye gittim ordada ayni şeyler soylendi bu böyle devam etti 7 aylikken doktor bebeğin kalbide su topluyor omuriliğin de açıklık var belden aşağısi tutmayacak dedi anne karnında bebeğin beyin mr i cekildi sonuç yine ayni heyet toplandi hidrosefali olduğu kesinleşti. Herkes ayni şeyi söylüyor doğumdan sonra ölecek diye. Acıbadem hastanesine gittik doğumdan sonra bebeğin beynine sant takip bı süre yaşayabileceklerini söylediler. 8 aylıkken doktorumuz bebeğin durumu iyiye gidiyor dedi mutluluktan ağlıyordum hemen sonuçları alıp özelde ki doktoruma götürdüm değişen bişey yok herşey aynı dedi Dünyam karardi. Hastane koridorlarında çığlık çığlığa ağlıyorum hani düzelmişti diye. 41 haftalıkken kanamam başladı araştırma hastanesine gittik tekrar ultrasona aldılar doktor bebek hidrosefali nasıl doğuracaksin dogsada yaşamayacak istersen iğneyle ölü doğum yaptıralım dedi kabul etmedik. Doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağı için hastanede yer yokmuş hemen başka hastaneye gittik sezeryan doğum oldu. Bebeği koşa koşa yoğun bakıma götürmüşler solunum sıkıntısı var diye 15 gün yoğun bakımda kaldi görmeye gittiğimiz zamn bütün bebekler kıpır kıpır ama benim bebeğim hareketsiz tek bir noktaya bakıyor içim yanıyordu gözlerinin mesafesi çok fazlaydı. Taburcu edildik mr çekildi 2-3 ay nöroloji takibindeydik beyni temiz herşeyi temiz dendi yeniden doğmuş gibi oldum şuan 2 yaşında ve çok şükür gayet sağlıklı hiç bir sorunu yok. Uzun oldu hakkınızı helal edin ☺️🤗
Pamukprenses Sarellee çok sevindim RABBİM tekrar yaşatmasın o kötü günleri sizin imtihanınız da böyleymiş İYİKİ de aldırmamışsınız.
Mihrimahimmmm Sarellee cnm ya Rabbim istedikten sonra kimseye laf dusmuyo iste masallah çok sabirlisin hepte öyle ol o meleğin için Rabbim yavrununda yardımcısı olsn
Deletedmom13 Sarellee hey maşallah Allah im sen çok büyüksün. Zevkle okudum. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Iyi geceleriniz olsun ins😍❤
Aliasaffff Sarellee Ne kadar güzel bi annesin ne olursa olsun ondan vazgeçmemişsin ellerinden öpülecek bir anne Bundan dolayıdır Allah bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etmiş 🙏🙏inşallah sağlıklı uzun bir ömrü olur 🙏🙏
Hazal Sarellee Allahım sana şükürler olsun 🙏 onun verdiği cana sahip çıktınız Rabbim yavruyu bagıslamıs çoook sevindim
BalyanakAlpTuna Sarellee işte Rabbimin ol deyince olduramayacağı hiçbirşey yok kurban olayım Rabbime. Çok duygulandım . binlerce insan anne karnındaki bebeğe söylenen olumsuz şeylerden hatta sakat doğma riskinden ötürü aldırıyorken sizin bu cesaretinizi ve inancınızı ayakta alkışlıyorum 👏👏👏Allahım evladınıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin analı babalı cümlesiyle inşallah 💞💖💗
ZeynepMevamm Sarellee çok büyük imtihandan geçmişsiniz sizi gerçekten tebrik ediyorum itikadınız sağlammış aldırmamışsınız kim bilir belkide bu yüzden rabbimin lütfu olmuş sağlıklı bi evladınız olmuş 😊
Nermin_erzk Sarellee okurken cok üzüldüm sonunda da çok sevindim. RABBIM size bağışlasın.. RABBIM tüm evlâtları anne babasına bağışlasın inşallah 💝
Haticeakan Ay bi duygulandım ağlamaya yer arıyor gibiyim ama allah sizi bi imtihana sokmuş en güzel şekilde atlatmışsınz rabbim bütün evlatlarımızı analarına bağışlasın rabbim onları korusun inşallah 🤲🏻
Eda-aks34 Sarellee oy güçlü ve güzel anne allahım sana bağışlasın uzun uzun ömürler versin yavruna yavrularımıza inş 🙏🏻