Edauu Selam kızlar, bebegim gece daha uzun uyusun diye gündüz uykusunu nasıl kısaltabilirirn gündüz uyumayı. Cok seviyo uyutmiyinca aglıyo. Cok napmam lazım
Kavruuukk Edauu aslında gündüz uyuyan bebisler gecede daha iyi uyur derler ama sizinki gece uyumuyomu
Yigitkubraa Edauu canim 5aya kadar uyku duzeni olusmaz .5.ay itibariyle uyku aliskanligi edinebilirsn .uyku egitmenleri bile 5aydan sonra veriyilar egitimi..sadece bagimli uyutmamaya calis emzirerek sallayarak vs..uyutma . Baska da karisma ilk 4 ay bebejler duzen bilmez gece gunduz3
CemileF Edauu ay yazık yavrucuğa daha 3 aylık bebe uykudan mahrum etmeye içiniz el vericek mi gerçekten. Millet burda kendini yırtıyor çocupu uyusun da ne zaman nasıl uyursa uyusun diye. Postu okuyunca heralde 2 yaşında falan dedim. Ağzım açık kaldı.
Deletedmom335 Edauu yok canim yapma öyle birşey benimki de 89 günlük asla karimam gunduz uykusuna huzursuz olur daha kötü olur asla kıyamam uyusun istediği kadar bırak kendini yazık yavruya
Edauu CemileF iyimisiniz ya sanki cocugu atıcam dedim, gündüz cok uyuyo gece rahatsız oluyo aglıyo sürekli düzen olusturmak icin diyorum ay nasıl insanlarsınız ya felaket tellalı gibi görende cocuga napıyorum samar tövbe yarabbim tövbe
Deletedmom335 Edauu rica ederim canım rabbim yardımcınız olsun inşallah umarım kısa sürede atlatirsiniz zira uykusuzluğu benden iyi kimse anlayamaz unutmadım daha sizde üzülmeyin eğer bebeğiniz gündüz uyuyorsa sizde geçip uyuyun başka alternatifi olmuyor insanın
Edauu Deletedmom335 oyle yapmaya calısıyorum bende ❤️ İnsallah gecer onlardan gelen hersey güzel aslında ama
Edauu Kavruuukk hic belli olmuyo ama genelde uyumuyo rahatsız gibi sürekli uyumadı gı icin mızıldanıyo inliyomus gibi yapıyo