Nebociim Merhaba arkadaşlar yiğenim mikrosefali, şizensefali, epilepsi hastası ve durumu ağır bilinci yok ameliyat olacak ama doktorlar pek umutlu konuşmuyor.. Rica etsem Yasin okur musunuz. Sayı topluyoruz. Allah razı olsun şimdiden🙏🏻
Cennet1212 Nebociim adını yaz yigeninin bitane okurum Allah sifa versin inşallah tez zamanda kurtulur doktorlar acikcasi hep kötüyü dusundukleri icin olumsuz soylerler bunu en iyi yasayan benim bende 3.5 ay yoğun bakımda bebegimi bekledim 24 saate yasamaz imkani yok sabaha kadar çıkması diyorlardi ama şimdi 11 aylık benim kızım inşallah darısı sizin bebise olur ♥️
Nebociim Cennet1212 adı Erva inşallah ama beyni jeneratör gibi elektrikleniyormuş nöbet geçirdiği için de nöbet tüm beyni nöbet olmuş doktor ameliyat son çare diyor ya ölebilir ve yada felç kalabilir diyorlar tek çare dua 🙏🏻
Cennet1212 Nebociim benim bebeğimide nöbet geçirdi ilk zamanlar tepkisizdi sonra Allah tarafindan dualarimizla düzeldi umarım sizinkide tez zamanda ayaklanir ve hiç bir sorun olmaz duayi ve inanci kaybetmeyin yeter her sey hallolur ♥️