HamzaSiracveBen Kızçeler oğluma doktorumuzun tavsiyesiyle ocean balık yağı surubualdım ama ben ne kadar ölcüde vermem gerektıgını bilemedim suan 20 aylık olmamıza 15 gun kaldı sizler ne kadar veriyorsunuz
Deletedmom_9857 HamzaSiracveBen ben 1 tatlı kaşığı veriyorum canım doktoru öyle demişti birde bir gün ver bir gün verme demişti
HamzaSiracveBen Birminikanne içinden kasık filan cıkmadı yani bir cay kasıgımı bir tatlı kasıgımı olmalı 🙈🙈🙈🙈
Sarezgi 14 aylık olucak kızım b12 eksikliğinden başladık fakat bir ölçek fazla ve agir gelir dedi eczacı küçük olduğu için yarım ölçek veriyorum
HamzaSiracveBen Sarezgi bize eczacımız vermedi bile 4 yasından sonra veriliyor diye alamadım adam vermedi sonra doktorumuzla konusturduk oyle alabıldım 😏😏
HamzaSiracveBen Birminikanne cay kasıgıyla verdim bakalım ama cok fena kokuyor ya guya portakallı içmedine içirdim ama cocuk butun gun balık kokucal galıba 😏😏😵😵
cavrosay6 HamzaSiracveBen 😍.bende öyleym çou zaman unutuyorm tekrar soruyorm ve sonra ilacn üzerne yaziyorm unutmayaym diye.sende öyle yap canm.
HamzaSiracveBen cavrosay6 evet ben de oyle yapıyorum zaten işte mubarek eczacı zamanında verseydi bu kadar unutmazdım ☺️☺️☺️