Hunilianne Bebeğim sürekli yan yatmak istiyor. Siz yatırır miydiniz? Bu bir sorun mu? Doktora gidince sorabilirim ancak ona da daha cok var :(
Kurt07 Hunilianne malesef öyle yatması gerek benim kızımda 65 gündür kople vücudu alçıda yatıyor kazık gibi çok zor bu kalça çıkıklıgı ya sonra birde aparat kullancaz
Hunilianne Kurt07 bizim de 5 aydir bandajlı. Artık hareketlendi ve istemiyor sırtüstü yatmak kendini çeviriyor bandaja ragmen. Hayırlısıyla bir kurtulsa bebekler
Kurt07 Hunilianne valla benim kızım da koca alçıyı çekiyo yere yastıkda koyuyorum bi geliyom 5 metre ötede buluyorum çok hareketli arttık canına doydu çocuk da aparat olcak bide 12 hafta me kadar zor bişey ya
Hunilianne Kurt07 vayy alçıyla bile hareketli masallah. Yetti valla yaa. Inşallah su gibi akıp geçer zman çıkardıklarını da görürüz. Yürüdüklerini zipladiklarini da görürüz inşallah
Kurt07 Hunilianne inşallah valla çocugun ayaklarını özledim çıkınca nasıl olucak ayakları merak ediyorum
Hunilianne Kurt07 ay ben dee. 3 aylıktan beri bandajlı 8 aylık oldu. Resmen bandaj çıkınca farklı bi çocuk olacak