Bebegimce Bebeğimin minicik dişi çıktı uyuyunca hep ağlıyor hiç uyumuyor geceleri çok zor sabah oluyor ne yapmam lazım nasıl geçer ağrısı yatırırken akşamdan calpol içirip uyutuyorum ama fayda etmiyor diş jelide kullanıyorum oda işe yaramadı 😕
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bebegimce bana doktorum oğlum için dış jelini kullanma demişti canım bebeğin yatmadan önce ellerini güzelce yika dış etini ovalaa masaj yapar gibi
Dogalice Bebegimce Calpol’ü ateşi çıkmadan mı veriyorsunuz.Uzmanlar genelde ateşi olmadan vermeyin derler.Bu diş sürecinde çok yapılacak birşey yok ne yazık ki.Ağrılarını hafifletmek için pırasa sapı da verebilirsiniz.
Zuzu Bebegimce kuru soğanı rendeleyip soğuyana kadar dolapta beklet canım ondan sonra dişetlerine masaj yap.Genelde sürdürmüyorlar ama oyunla falan açtırabilirsin ağzını bence.Soğan hem doğal ağrı kesici hem enfeksiyon azaltıcı
Acemi_ogretmen_annee Merhaba 10 adet karanfili ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağı ekleyip dolapta bir gece bekletin ertesi gün diş etlerine sürün uyuşturucu etkisi var. Bu işlemi soğan ve sarımsak ile de deneyebilirsiniz. Rahatlatmak için gün içinde eline dolaptan havuç verin soğuk olması rahatlatacaktır ☺️