Berffff2 SinemmmA gecen hafta oldu 2 gün ateşim hiç düşmedi parol kullandım o anlık geçirfi doktorum en sonunda antibiyotik yazdı öyle düzeldim
Ysmkzlbga SinemmmA memeyi boşalt çoksa… bide sıcak suya gir ovala sıcak havlu felan koy istersen birde bol bol emzir anca öyle geçiyo
arya89 SinemmmA bende çok çektim menelyn diye balmumu koruyucu var onu kullandım birde hastane tipi sağma makinesiyle sağdım
Merryyy SinemmmA canım bende çok çektim mastitten oğlum doğduğu zaman oldum 1 haftalıkken anlamadım bile 3 gün ateşim düşmedi göğsüm taş gibi oldu boşaltamadım süt gelmiyordu sıcak soğuk kompleks falan yaptım hiç fayda etmedi cerraha çıktım iğne verdi 3 gün sabah akşam kullandım sonra antibiyotik verdi bu sırada sıcak suyun buharına eğildim üstümü kapatıp anca onlar iyi geldi iğneyle sonra hemen iyileştim biran önce doktora git iyice tıkanmadan ve buhar yap sonra soğuk kompleks uygula günde 2 3 defa
minnakleblebi Mastit olduğuna emin misiniz bende oldum hep mastit dediler ama küçük beyaz bişey mememin deliğini tıkıyormuş ben farkettim onu açırca göğsümün şişi iniyordu. Ama bende ateş olmuyordu. Sizde ateş var mı ?
Song Bende antibiyotık serum ile ayaklandım resmen Sıtma gibi titriyorsun,bol sagımk yap once sıcak sonra soguk koy hatta hemsire soguk tutmalısın demişti,tğm gogsunu boşalt