Nedimaysen Kızkar 4 aylık bebeğim bıngıldağı kapanmış bugun sağlık ocağına aşı olmaya gittik ve doktorumuza haber vermemizi aöylediler pazartesi randevu aldım başına gelen varmıı🤷🏻♀️
My_LiFee Nedimaysen o kadar erken kapanma di bizim 8 aylikkn kapanmıştı inşallah sıkıntı çıkmaz ama baş çevresi her ölçümde buyumusse sorun yok demektir takip edeceksinz
Mlsakz Nedimaysen canım bebeğim de 3 buçuk aylıkken kapandı bıngıldak hastaneye götürdüm lan alıp d vitamnine bakıyorlar d vitamini yüksekse olabiliyormuş bizim normal çıktı d vitamini kullanmaya devam ettik kafası büyüdüğü sürece sorun olmaz dedi doktorumuz korkma bir şey olmaz
Nedimaysen My_LiFee ebe de öyle dedi normalde 9 aylıkken kapanırmış ama erken kapananlarda oluyomuş çok nadir görünen kafa yapısının büyümesine engel olurmuş çok şükür şimdiye kadar her ay 2 cm büyüyor allahım korkuyorum
TwinadoMom Benim de bilgim yok, d vitamini ile alakalı olduğunu duydum sadece. Düzenli kullandınız mı acaba d vitaminini
Nedimaysen TwinadoMom 3 er damla kullanıyordum illaki unuttuğum günler oluyodu fazla kullanımda sıkıntı gösteriyormuş ben fazla değil az bile kullandım