Mucizemveben90 Merhaba bebeğim 3ay21 günlük gece cok uyanıyor 4 bucukta tamamen uyandı gunduzde toplasan 3 saat belkı uyumuştur aksam uykusuna cok zor gecıyor atak dedıklerı bumu 35 gün sürüyor mu gerçekten ben bttım sımdıden
Nisankrmn Mucizemveben90 malesef sürüyor korkutmak gibi olmasın da çok zorlu bir dönem geçici olduğuna inanın ve sabredin uyku gerilemesi yaşıyorlar çok fazla şey öğreniyorlar ama bitince çok güzel oluyor biz yeni atlattık gündüz uyumazdı gece kalkar bihiçbirsey yokken saatlerce ağlardı uyumak istemezdi ben bide 40 gün çektim 🤦🏻♀️
Bebislikiz_ Mucizemveben90 oyle cok huy degisiyoki ben anlamadim atak bitsede 4.ay asisindan sonra cok degisiyo diyolar bilinmeze dogru gidiyoruz sonumuz hayir olsun ayakta uyucaz bu gidisle 😄😄
bgm_01 Mucizemveben90 benimkide 3 ay 22 günlük cok huysuz günduz en fazla 10 dk uyuyor gece hic uyumuyor bu hafta atak haftasimi
Zeynebsmom Mucizemveben90 kızım 13 aylık en zor dönem ne zamandı derseniz şimdiye kadar bu 4.ay atağıydı gece bir anda gelen çığlıkla başlayan ağlamalar, meme reddi vs çok zordu çok… bunu atlatınca gerisi daha kolay😊
Nisankrmn Mucizemveben90 malesef ki hergün aynı 🤦🏻♀️ Her gece aynı bazen ağlamaktan yorulursa bir yada iki gün dinleniyordu sonra devam