Ezghsynn Merhaba hanımlar oğlum 4,5 aylık boyu 65cm kilosu 7000 kafa çapı 39,5 Doktor biraz küçük gibi dedi bıngındağıda kapanmak üzereymiş yarım santim falan kalmış takip edelim dedi. Çok endişeleniyorum bu durumu yaşayan varmı.
Ezghsynn Peri-annesi23 bilemiyorum banada küçük dedi doktor bıngıldak kapanmak üzeriymiş çok endişeliyim
cavrosay6 Peri-annesi23 kilosu kaç.Aslinda baş çapi kiloya göre büyuk ve ya küçük oldugunu soyler doktor.
amineerva Peri-annesi23 benim kızımın da öyle anne karnındayken büyük derdi doktor ama şimdi doktoru yorum yapmadı
Butterfly Ezghsynn endişelenmeyin, benim kızımında bıngıldağı küçük kız kardeşimdede öyleydi hiç bir sorun yaşamadık şimdiye kadar
Asli123 Ezghsynn kafa çapı küçük değil bence ya. Bizimde öyleydi o aylarda 33 kapa çapı ile doğmuştu. Su an 45 cm 9.5 aylık
Mom084 Ezghsynn d vitamini mi kullaniyordunuz acaba bizde de geç kapanma olayı vardı d vitaminiyle 2 yaşta kapandı 2 yaşta kapanması gerekiyormus
cavrosay6 Ezghsynn doktor kilosuna gore çok ve ya az der.evet braz baş çapi küçük.inşallah düzelr.Benm olum 3 aylikken baş çapi 41ve kilosu 6.500 kiloydu doktorumuz kilosuna göre normal demişdi.