RasayiAA Hanımlar bim in balıkları nasıl alıp yiyen varmı. Yaşadığım yerde balıkçı yok canımda balık istedi. Nasıl güzel oluyorumu oğlum 10 aylık ona da verebilirmiyim. 😁
berkusbalii RasayiAA biz de zaman zaman alır yaparız evde. Tadı güzel seviyoruz. Ben kızıma vermedim hiç taze yediriyorum hep. Size kalmış bisey
Mom091 RasayiAA a101 den aldık geçen gün. Ben yemiyorum ama eşim çok beğendi. Uskumruydu yanlış hatırlamıyorsam
Yadi32 Biz alıp yemiştik gayet güzeldi ama donmuş ürün olduğu için oğluna bilemedim birşey diyemem ama ben kızıma yedirdim 17 aylıktı
Kumsal_annesI1 RasayiAA ben hic almadım ama çocuğuna verme nolur nolmaz isterse bir lokma ver keşke yakın olsakta çocuğun tazecik yeseydi verseydim eşim kendi tutuyor
Saripapatyaannesi34 RasayiAA dondurulmuş levrek oluyor genelde alıp fırında yapıyoruz enfes oluyor tavsiye ederim 😊ama bebiş verme canım
liyosunannesi23 RasayiAA biz çok alırız çokda severiz, hatta eşim bu sıcakta bile balık yapalım mı diyo 2-3 gündür.. hem temizlenmiş hem uygun hemde yapımı kolay. 😌