Esmermelek05 Merhaba arkadaşlar bebegim yarın 1 aylık olacak sütüm yetmiyor genelde mama veriyorum 1 bucyk saatte bir falan 60 cc veriyorum sizce cok mu aynı ayda olanlar ve mama verenler yardımcı olabilir mi
psikolog-anne Esmermelek05 mama vermiyorum ama gece bazen beni almıyor bebegim itekliyor, o zaman kendi sütümden biberon veriyorum. Ben 75 cc falan koyuyorum ne kadar içerse çogu zaman bitirdiği oluyor
Deletedmom416 Esmermelek05 canım kilosunu 160 la çarp 2 saatte bir veriyorsan (12ye) 3 saatte bir veriyorsan da (8e) böl her öğünde kaç cc içmesi gerektiği çıkar 💜
cnss5 Esmermelek05 canim benim bebegim 4.500 dogdu doktor sutun yetmeye bilir doymaya bilir ek takviye ver dedi ilk zamanlar 60 cc le basladik 3-4 saatte bir meme + mama seklinde gidiyorduk simdi 2 aylik 90 cc 2 bucuk 3 saatte bir aliyor insanlarin dedigine takilmiyorum bebekten bebege degisebilir benim bebegim doymadigi zaman cok huysuz oluyor oyuzden mecburiyetten veriyorum bende
Nimesay Esmermelek05 canım benim de 1 aylık olacak ben sadece geceleri veriyorum o da 60 cc bazen fazla bile geldiği oluyor ya bitirmiyor ya da çıkarıyor