Yusra_buglem 5 ay 5 gunluk bebegim yürümek istiyo kucağımdan assagi kendini atmaya indirmeye çalışıyor.. yerde durmuyor puseten assagi atıyor…Yürüteç alsammı bindirsemmi bilemedim.
Mom0870 Yusra_buglem çok erken zaten şuan kullanamaz. Ama 6-7 aydan sonra günde maksimum yarım saat kullanabilirsiniz demişti bize sağlık ocağındaki aile hekimi. Onu da 15 dakika 15 dakika bindiriyorum.
-henza- Yusra_buglem bence almayın ve bındırmeyın yurutecle yuruyen cocuklar yurumeye basladıgında o kadar bellı oluyor kı yurutecle yurudugu dogru duzgun yurumeye cok cok gec alısıyorlar
Aysgl1 Yusra_buglem ben 6 aydan sonra aldım annemin zoruyla oldum normalde almak istemiyordum ama iyi ki almışım büyük kolaylık oldu ve 11 aylıkken yürüdü 😊 kademeli olanlardan alın boyuna göre ayarlarsanız bi sıkıntı olmaz
ozgurkus Yusra_buglem yürüteç alıcam diyenleri linçleyesim gelirdi ama 8 aylıkken aldım.15 gün falan oldu bineli.Ama sadece günde 30 dakika falan. Sizin için erken yürüteç.
jap -henza- erken bindirilirse evet. Ben de karşıydım yürütece. 9aylıkken aldım hiç bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. Yani omurgası gelişmişken, tam basabilirken bindirilince yaşayıp gözlemlediğim kadarıyla bişy olmadı
Yusra_buglem Rzgr yok oturamıyor ama iki elinden tut surekli yürümek istiyor kucakta dahi popoyu indire indire yere inmeye çalışıyor.
Rzgr Yusra_buglem ben yurutec kullanmadim. Yurume arkadasi olarak ilk arabam almistik. Oglumda cok istekliydi. Ancak doktor tavsiyesiyle 5. Ayda destekli oturmaya basladi. Yurume arkadasini 8. Ayda aktif olarak kullanmaya basladi. 11 bucuk aylikkende yurumustu. Heyecaninizi anliyorum. Acele etmemenizi tavsiye ederim. Once oturmayi ogrenmeli sonrasi gelecektir. Ayrica yürutec ev kazalarina cok acik.
Nurtalib Yusra_buglem ben kullaniyorum canm mecburen 6 sylikken baslamistim benim ikizlerim oldugu icin baya kurtaricim benim ama tehlikeli yani ikiside düştü yurutecten artik fazla koymuyorum ama arada koyuyorum yine