KahramanAnne Yaaaa artık delireceğim acıdan ne yapsam düzelmiyor sürekli kanıyor yara oldu. Zavallı oğlum bile artık göğsümü istemiyor. Çünkü kavrayamıyor şiştiği için ve yara olduğu için. Ne yapmam lazım denemediğim şey kalmadı 😔@@
Gulsah10 KahramanAnne garmastan pomat meme ucu kreminden alın gebe okulunda söylemişti hemşire arkadaşım sür 5 dakka göğüsün hava alsın bebeğini emzireceğin zaman ılık suyla sil ertesi gün hiçbir şey yok harika birşey :)
AyseBerraninAnnesi KahramanAnne İyi günler Ben de aynı acıyı çektim canım Lansinoh krem kullandım göğüs ucu için bir de her Bebek emzirdikten sonra soğuk tereyağını ucuna sürüp masaj yaptın iyi gelmişti Umarım Sana da iyi gelir
dewamkee KahramanAnne kantaron yagi sur . Yafa teramisin dero kremi var sur uzerine poset yumusasin . Biraz dursun guzelce yika emzir . Sonrasinda surekli lansion krem sur
Bg212121zg Her emzirme öncesi ve sonrası kendi sütünüzü sıkın ve göğsünüzün koyu kısmına sürün.. ben birçok şey denedim ama en iyi o geldi
1Mother1Boy Bende krem kullandim ama geçmedi. Doğal yöntem denedim zeytinyağı sürdüm iyi gelmişti bana.
Merveevrem KahramanAnne Benim de göğüs uçlarım yaraydı acıdan bebegim emerken eline ısırıyordum acısına katlanmak için philips avent g9ğüs kalkanı kullanın her emzirme sonrası lansinoh krem sürün geceleri garmestan pomad sürün kalkanı sürekli kullanın ve her emzirme öncesi kendi sütünüzle gögüs ucunuzu yumuşatın benim bu şekilde iyileşti bi de daha çabuk iyileşmesini istiyorsanz bir gün sütünüzü sağarak verin daha cabuk iyilesir