Nuraykpr Kızım 26 günlük gazı olduğu için doktorumuz nurse harvey’s colex verdi.. ilk verdiğim de uykusu bozuldu ve karın ağrısı yaptı ses geliyordu. Huzursuz oldu. Tekrar vermeye korkuyorum kullanan anneler sizin bebişlerde etkisi ne oldu yazabilir mi ?
figenarvas Nuraykpr ben damlasını kullandim ilk bi kac gündür surubunu kullanıyorum memnunum ama bebegim 3 ay 23 günlük
Kayraninanesi Nuraykpr bende önce damlasını kullanıyordum etki etmeyince şurubuna geçtik ilk verdiğim gün gün boyu uyudu meme ve mama yemedi zorla vermiştim ama sonra rahatladı şuan 3 aylığız bayağı fark etti gaz sancıları
Selin648 Nuraykpr bendede öyle oldu her verdiğim de bebeğim çok ağladı karnı sanki çok ağrıyormuş gibi kıvrandı bende vermedim birdaha
Dorukmomy Nuraykpr bende ne zaman versem bagırsak ve midesinden ses gelir ama rahatsız olduğunu görmedim hiç oglumun aksine rahatlıyor kaka yapabiliyor 31 günlüğüz
Nuraykpr @figenarvas figenarvas bizde biraz karın ağrısı yaptı gibi 😕 gece huysuzdu ertesi sabah çok rahatlamıştı .
bambammom Ben gazdan onun sayesinde kurtuldum ama saatli verdim ve doktorun önerdiği ekimde vermedim çay kasigi6 yada siringayla 1 ml çekip verdim