Duygusm Ayseyucel33 Biz kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle. Devit bebeğimi mahvetmişti, bu iyi geldi. Camlı dediğiniz şey sprey kapağı olabilir mi?
figenarvas Duygusm ben de memnunum gaz yapmıyor o da damla o camlı seyi icine koyup kapagi sıkın biraktiginizda icine dolacak günde 3 damla olarak verin bebise☺
Dmrcnn Ayseyucel33 iki şekilde kullanılıyor ya 1 fıs şeklinde veriyorsunuz ya da içinden cıkan damlalıkla 3damla veriyorsunuz hangisini kullanırsanız ama tabiki o damlalıktansa bn sprey gbi olan kısmıyla 1fıs veriyorum
Deletedmom348 Ayseyucel33 ocean harika aylardır kullanıyorum. Doktorumuz zaten sağlıkocağı bunları verdi dediğimde geri ver ben yazıcam kullanmıcaz demişti onu. İyi ki de öyle yapmışız
Mickeylover Ayseyucel33 biz kullanıyoruz 15 günlükten beri doktorumuz vermişti. Hergüncbir puf. Camlı şey dediğiniz damlalık sanırım. Doktorum bir puf yap demişti daha rahat oluyor siz de öyle yapın
Aaaboglu54 Ayseyucel33 bende kullanıyorum memnunun oceandan burdaki annelerin tavsiyesi ile aldım Devit3 bizede yaramadı