Mickeylover Nunununu biz gittik çok temiz bir yer bulduk asla temas etmiyor gözümüzün önünde dezenfekte ediyor. Arkadaş tavsiyesiyle gittik zaten. Bebeğim çok sevdi ordaki öğrendiğim masajı her gün uyguluyorum ve bebeğim rahatlıyor. Havuzda belirli süre jakuzi açılıyor ve bebeğin kaslarını çalıştırması sağlanıyor. Tekrar gitmeyi düşünüyoruz🥰 özellikle şu salgın döneminde temizliğinden emin olduğunuz yer bulursanız götürün. Ankaradaysanız bizimkini tavsiye edebilirim 🎈
Minnakseven Nunununu götürdüm geçen çok güzel uyudu sonra masajı da oyuncak bebeğe yaptılar ben de kızıma yaptım öğrendim çok sevdi havuzu herkese tavsiye ederim
Brna-34 Nunununu 2 bucuk aylikken goturmustum kızımı cok sevdi yine goturecegim ben farklılık olsun die götürmüştüm gaz için goturende varmış
mamAras Gaz için çok iyi diyolar ve akşam uykusuda güzel oluyormuş ben de düşünüyorum hatta evdeki küvette bile yapılabilir ya da şişme havuzda
Damla5558 Mickeylover bebeginiz kaç aylıkken götürdnüz Ankara’da nerede ve fiyatı nedir yazabilir misiniz lütfen😊
Cutes Biz oraya götüreceğimize derin bir havuz ve boyunluk aldık ılık su doldurup yüzdürüyoruz sonra yağ ile masaj falan, gaz sancısı ve tuvalet sorununa iyi geliyor.
Mickeylover Damla5558 çayyolunda Mel Baby Spa . Bebeğim 2 aylıkken gittik şimdi 3 aya gircez yine götürcem 🥰 arkadaşım 40 uçurmaya gitti oraya. 150 TL seans fiyatı.
Cutes Kbragzl boşuna spa yerlerine para vermeyin derim birebir evinizde kendiniz uygulayın hem hijyenik hem ekonomik ve istediğiniz zaman kullanırsınız. Eşim aldı internetten fotoğraf atayım
Cutes IMG_20200813_160533.jpg image/jpeg(0.1MB) Fotoğrafta küçük görünüyor fakat gayet büyük ve derin 5 yaşa kadar rahat kullanılır benim kız 2 aylık
Kbragzl Cutes bizimki de 2 ay 13 günlük dun goturdm spa merkezine havuzu baya sevdi yoruldu eve gelince de uyudu 😅
Nltka Ben üç aylıkken götürdüm çok mutlu oldu sevdi baya bebek kendi suyun içinde durduğu için hem fiziksel olarak kas gelişimine yardımcı oluyormuş psikolojik olarakta kendine öz güven sağlıyormuş . Şuan 4 aylık ve kendi dönmeyi öğrendi bu ay yine götürmeyi düşünüyorum o yüzden çok güzel bir aktivite bence