Selin648 Kızlar gazdan çok çekiyoruz 50 günlüğüz sürekli sabah akşam 7/24 hamakta sallıyoruz uyusa bile bırakalım sallamayalım diyoruz basıyor yaygarayı ağlamaya devam ediyor anca mama verdiğimiz de bide altını değiştirme zamanında sallamıyoruz öteki türlü sürekli sallanıyor Acaba çok zararlı mı böyle sallamak başka türlü hiç uyumuyor herkese iyi gelen biogaia ve sab simblex bizde işe yaramadı bir 😭😭😭😭
tugcearas Benim bebeğim de 3. ayına girecek, başlarda gaz problemi yaşadık. Sonrasında her emzirme öncesi 3-4 kaşık rezene çayı vermeye başladım. Çok iyi geldi, sancı çekmeden rahatça çıkartmaya başladı gazını. Tavsiye ederim😊
ZMK Selin648 kimyasal damlaları vermektense rezeneyi yalatmak daha mantıklı ilaçlar asıl çocukları mahvediyor 1 çay kaşığı rezene ne yapsın bir bardak değil ki bu ben 2 kez rezene verdim hiç damla kullanmadım daha da rahatsız etti damla emmeden önce sonra uyumadan önce gazını çıkarın birde makatını açtırarak biride bacaklarını karnına doğru çektirin çok güzel gaz çıkarıyorlar şaşırırsınız ilaca bile gerek kalmaz
mamAras Sab simplex bizdede işe yaramadı nurse harveys şuruba geçirdi doktor daha etkili dedi bio gaiaya devam ediyoruz bence şuruba geçin sizde doktora danışıp
Selin648 mamAras nurse de bize yaramadı canım bitse harveys colex ondan geçtik sab simplexe oda hayal kırıcı 😭
tugcearas Öyle mi demek ki doktordan doktora değişiyor. Ben de doktor önerisiyle verdim. Damlalar kimyasal içeriyor, rezene bitkisel o yüzden öneriyorum dedi ve faydasını da gördüm
mamAras Selin648 aaa colex işe yaramadımı şuan yıkıldım😂 metsil iyi gelende varmış bide mamaya zeytinyağ ekle her gün 1 çay kaşığı kakayı rahat yaptığı için gazlarıda kısmen rahatlatoyo
Donmez95 Rezene çayının çok faydasını gördük bizde doktorumuz sabah akşam Bi çay kaşığı zeytinyağı ve rezene önerdi Bi de gaz damlası var bazen kendi kendine bile çıkarıyor gazını
mamAras Selin648 sma hipp ve golden goat kabız yaptı evolvia antikolik aldık hiç kg aldırmadı o da ve çabuk acıktı. Aptamil istemiyodum hiç ama dr ısrarla kg alsın aptamil al dedi dünden beri kullanıyoruz artık saat başı değil 3 saatte bir ağlıyor acıktığı içim
mamAras Selin648 istediğin mamayı dene canım kolikse hepsi aynı maalesef hepsi gaz ve kabızlık yapıyor. kilo alımı için en iyisi aptamil dedi doktor o yüzden ben buna biraz devam edeyim diyorum tavsiyem sadece mama veriyosan dr brown biberon al hava yutturmuyor en azından
Selin648 mamAras lansinoh anne ucu göğüslü biberonunu aldım. Canım antikolik gaz sancısı içinmiş bide yavaş akış hızı. Bu dediğin daha mı iyi
mamAras Selin648 yoo farketmez önce elindekini dene kuzum ama genelde brownu tavsiye ediyolar bende aldım kullanıyorum balom balon olmuyo mesala ki aptamil çok baloncuklu bir mama