fatmaydin Oğlum 5 ay 11 günlük hala dönme, ayaklarının üstüne basma falan yok. Yeğenim oğlumdan 1 ay büyük onun dönmesi çoktan başladı sürekli kıyaslıyolar artık takıntı haline getirdim 6. Aya kadar aynısı olursa doktora götürmeyi düşünüyorum
Omur160620 fatmaydin boşver takma kimseyi. Her bebek aynı olacak değil. Başta sarılık var diye mama verdik alıştı mamaya günde 1 2 kere istiyor belli de ediyo 2 aylık 3 aylık bebek kilosundaymış herkes yok şişiriyorsun diyo diye kestim ağlama krrizine girdi. Pişman oldum dinlediğim için. Mama içip kilo almayan bebeklerde var demekki bebeğime yarıyor. Ondan kimseyi dinleme boşver.
Humi fatmaydin surekli yere koyun onune renkli oyunlaklarini koyun kucakta yada sikisik yerlerde kaliyorsa donmez. Korumaciysanizda donmez rahat olun bu sy olmaz sonraki ay doner onemli bise degilki erken donmesi 🌸
fatmaydin Humi havalar ısındığından beri hep yerde kucağa almıyoruz o kadar ayakarıyla kendini itse olucak aslında ama onu yapmıyo çünkü bi kere döndü zar zor
File351047 fatmaydin her bebek farklıdır benim bebeğim tam 6. Ayda döndü, 7 ay 15 günlük iken de ayaklarının üzerine basmaya başladı. kıyaslamalar insanın canını çok sıkıyor ne yazık ki 😏
Mom93 Valla benimki 4 aylık hala donme çabası bile yok duyuyorum burda üç dört aylıklar dönmeye başlamış falan her bebek farklı diye düşünüyorum annem diyor sen hiç dönmeden emeklemeye başladın diye belki daha vakti vardir öyle düşünüp canını sıkma tabi doktora da danış içinin rahat olması açısından
fatmaydin Mom93 benim oğlum daha yeni ellerini ayaklarını tanımaya başladı sürekli onlarla oynadığı için sanırım ona daha sıra gelmedi
eslemsiii fatmaydin yeğenine ve anasına madalya mı taktılar o kıyaslayanlar onlara ne 👊🏻 Her çocuk kendine özel canı ne zaman isterse kendini hazır hissettiğinde döner oğlunda üzülme bence 😘
fatmaydin eslemsiii ya ablam bi şey demiyo o da hepsi aynı değil diyo yeğenimin birazda kilosu var belkide kemikleri daha iridir kendine güveni daha fazladır bilemiyorum
Frozen fatmaydin ayy bu insanlar neyi kiyasliyorlar neden yapıyorlar anlamiyorum. Zamani var daha 8 aya kadar süresi olmalı. Sıkmayın canınızı
RasayiAA fatmaydin kıyaslamayın bebekleri allesen bnm bebeğim 6 buçukdu döndüğünde sanırım ondanda bikere dönüyordu anca. Şimdi 10 aylık maşallah durduğu yok iki dk
Omur160620 Baldudak_Emirbeyimiz bende kilolu yum eşimde. Belki bizim yapımızda olacak bebeğim. İlerleyen zamanlarda göreceğiz artık takmıyorum ben
eslemsiii fatmaydin zamanla herşey üzülme ablanla sen bile farklısındadır mesela çocuklarda öyle farklı benim kızımızda diğer bebeklerin dönmeye çabaladığı ayda hiç bi çabası yoktu oyun halısı aldım 2 gün sonra yana attı kendi ve birdaha o halının üzerinde durmadı devamlı döndü bebeğinden döner emekler koşar stres yapma kendine oğlun hazır hissettiğinde yapacaktır mutlaka 🙏🏻🥰
Aselhafsam fatmaydin Bi sabah Bi kalkıp bakmışsın dönmüş anlık oluyor kıyas yapmayın her bebek gelişimi bir değildir.
Zhrnz fatmaydin bosveryaa takilma solenenlere belirli suresi var zaten donme icin normal kontrolde dr nuza danisabilirsiniz ama normal her cocuk farklidir