Prenses-annesi1 3 aylık kızım var ve günü birlik denize gitmeyi düşünüyoruz. Yanıma ne almamı tavsiye edersiniz?
Vinividiviciii Prenses-annesi1 Güneş kremi,mayosu,şapka,havlu,kıyafet.Bide kendinize önlük gibi bişey alın heran meme diye ağlayabilir😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Prenses-annesi1 Güneş kremi, şapka, temiz koyafet, mayo bez, normal bez,kuru kıyafet, mayo aklıma gelen bunlar bebek için simit ☺️
Geheimnisperson Prenses-annesi1 güneş kremi, mümkünse uv korumalı şapka ve mayo, mayo bez, müslin ve havlu, normal bez, kıyafet, ayakları biraz üşürse çorap, simit.
Kvrckanne Prenses-annesi1 biz 2 tane doktora danışmıştık denize sokma işini 6.aydan önce olmaz demişlerdi. Bide şuan corona var bence hiç sokmayın
Prenses-annesi1 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 1 günlüğüne gidicez 5 10 dakika en fazla sokarım denize daha küçük korkuyorum
Ardenali 1 yaş alti bebeklere güneş kremi önerilmiyor olabildiğince korunakli giydirin ve gölgede tutun unutmayın şemsiye gölgesi bile yakabilir biz 1 buçuk aylikken gittik tatile sag salim geldik şükür
Prenses-annesi1 Ardenali zaten denizle bir tanıştırıp eve gidicem 5 10 dkka tutarım en fazla denizde güneş kremi önerilmiyor dediğiniz gibi
Vinividiviciii Prenses-annesi1 Ozaman önlük şart bacı😄😂Benimki denizin ortasında yapıştı meme meme diye 😂
Geheimnisperson Prenses-annesi1 bize doktorumuz güneş kremi kullanabilirsiniz demişti. Ama size önerilmediyse tabii ki siz de kendi doktorunuzu dinleyin. 5-10 dakikadan bahsediyorsanız zaten çok da gerekmez. Güneş tepedeyken çıkamasanız yeterlidir diye düşünüyorum.
Prenses-annesi1 Geheimnisperson tabi 4ten sonra çıkartır sokarım denize bi 5 dakkalgna banyo yapmayı çok seviyor denizde napıcak merak ediyorum 🤗
Prenses-annesi1 Kvrckanne iyice sokup saatlerce tutmıcam aslında sadece 5 dakika oda başına kadar değil ayaklarını sadce sorun olmaz bence o kadarı ne biliyim aklım çok karışık
IrmakAliKerim Prenses-annesi1 herkes mayo falan demişte 6 aydan önce denize sokmak yasak bende gittim tatile ama sokmadım denize mustelanın güneş kremini kullandım bebişe uygun bi şapka şart
Geheimnisperson IrmakAliKerim bize de doktorumuz sokabilirsin dedi. Hatta komple sokabilirsin dedi. Güneş kremi gibi denize sokmak konusunda da tek bir doğru yok sanırım.