0503 Arkadaşlar burada okumuştum yeni üye olup 10 tl indirim kazananlar var nasıl oluyor ben yapamadık süresi mi bitti
Melinda101019 0503 Süresi yok devam ediyorda kargo kitliyorlar 10 tl aldım cüzdanıma telefon numarası ile yeni üyelik yaptım ürünü seçtim 6 tl kargo istedi 😂
Deletedmom348 0503 her zaman diyor indirimin var iki yıldır kullanamadım. Ben mi cahilim? Trendyol mu çok akıllı anlayamadım🤓
seydaac 0503 telefon numarası ile yeni üyelik yapıyorsunuz, trendyoldan cüzdanım’a tanımlanıyor 10 TL. Melinda101019 ben kızıma boyama kitabı aldım 2 TL gibi birşeydi iki tane aldım toplamda 8 TL ye geldi 😂
ipekkizimm 0503 alcaginiz urunun fiyati kadar para yukleyin trendyol cuzdaniniza odeme seceneklerinde cikiyor o zaman
0503 ipekkizimm nasıl yanı kredi kartımdan paramı yüklemem lazım ama burda postalarda küçük havlu aldım hiç para ödemeden geldi falan diodu bende 30 liralık bişe alcam ama cüzdandaki parayı kullanamıyrm
ipekkizimm 0503 şöyle ki havlu 5liradir 5 de kargodur totalde 10 tlyi gecmezse o cuzdandaki paraui kullanabilirsin. Ama 30 liralik alirsan karttan 20 tl yuklemen lazim hediye 10 tl ile 30 olur oylelikle alabilirsin