Ayyss Kızlar süt konusunda delirdim, sorular sorular… gece örneğin 200 cc sağdım diyelim. Sağmasaydım bu 200 cc gündüz olan sütüme ek mi olacaktı? Yani sağınca kara mı geçiyorum yoksa o kadar fark etmiyor mu?
EfEce Ayyss gece sağmasaydınız sabah 300 cc çıkardı ama gece 200 sabah 200 sağarsanız 400 cc çıkmış olur diye örneklendirelim
mikelenjelo35 Ayyss şöyle düşün birikir göğsün siserdi yada akardı göğsünden.sagdin aldın göğüs yeniden süt üretti.
Ayyss EfEce hmmm tamam bi miktar eksik oluyor. Ya gece full saginca gunduz sut yetmiyo ve agliyo gibi geliyor, sagdigimi eds ile veriyorum. Aglamasi uzuyo beni, sagmasam daha mi iyi acaba diyorum, ztn doktor 3-5 gune sagim isini birakacagiz dedi bakalim
EfEce Ayyss emmeyi beceremedi mi kuzucuk. Emmek sütü daha çok artırıyor. İnşallah sütünüz le beslemeye devam edebilirsiniz
Ayyss EfEce güçlü emiyo bebce, doktorumuz süt artaın diye çok sık sağım yaptırdı. Şimdi azalttık sağım sayısını ama fündüz bi iki defa memede aglıyo, elimle sıkıyorun 1-2 damla çıkıyo, süt var gibi ama akışı mı az geliyo bebeğe, çözemedim
Papatyaseverr Ayyss yani şöyle diyim biraz saçma yazmışım 😊 gece sağmadan uyusan sütün sabaha kadar düşündüğün gibi iki katına cıkmaz memede yer olmaz o zaman bir gün hiç sağmayalım ikinci güne 2 günlük süt cıkması lazım evet biraz fazla cıkar ama arkadasların dediği gibi sağsan sabah sagsan bide daha karlı olur ve süt üretiminde artar eğer artsın istiyorsan
Ayyss Papatyaseverr benim soru saçma da ondan 😂😂 tamam net anladım. sağsam daha iyi sonucunda, sağmaktan da dermanım kalmadı ya