Aycabu Mrv2035 kesinlikle silikon. Birçok markanın var birini tercih edebilirsiniz. Hem dişlerini de kaşıyorlar silikon olanla.
Nenvarkuzum Mrv2035 silikon kullanıyoruz ve çok memnunuz . Bi kaç kişi yazmıştı file olanların rengi değişiyor zamanla kararıyor diye
Melinda101019 Nenvarkuzum Fileliler evet zaten 10-15 kullanımda paketlerde yedekleri var değişim yapmanız gerek bir fileyi bir ömür kullanamayız ki sağlıklı değil
Melinda101019 Mrv2035 Kesinlikle file yıkanabilir kullanılabilir. Neden ağzına slikon alsın ki plastik sağlıklı bulmuyorum
Nenvarkuzum Melinda101019 ömür boyu kullanılmıyorki zaten biz sadece 1 ay gibi bi süre kullandık ondan sonra zaten cam rendede rendeleyip iyice blandırda ezip kaşıkla verdim hep öylede devam ediyor tercih meselesi ağzında çok tuttuğu bişey değil ve bebekler için üretilen bi ürün zaten
Papatyaseverr File bana temiz gelmiyor elinden düşürse içindeki falan çöp fileyide yıkamak gerek silikonu suya tutmak yeterli tabi belli aralıklarla değiştirmek lazım silikon daha temiz geliyor bez cabuk pisleniyordur bence
zumramomm Mrv2035 hiç bir işe yaramıyor almaya gerek yok diye dusunuyorum.bebekleri bu kadar hassas büyütmeye gerek yokmuş ilk çocuk ve yasina girdi bazi şeyleri tecrübe edindim o yüzden😊direk eline vermek daha mantıklı