Umayhilal 9 ay 17 günlüğüz. Uzun zamandır takip ediyorum bebeğimi çok sıçrayıp sirkeleniyor. Sorduğum herkes normal dedi. Görüştüğüm bir çocuk doktoru da normal dedi ama içim rahat etmiyor. Bu kadar sık olur mu bu ay bebeklerde sıçrama ve sirkelenme
BenMathilda Umayhilal Çişini yaparken urperme şeklinde oluyordur, takip edi tam o sirada bezinde bir sıcaklık hissedeceksiniz:)
Linaidilmom Umayhilal Benim ki 29 günlük bi sıçrıyo varya az önce bende irkildim onun yüzünden😂 bizimkinr gaz sancısı vurunca öyle irkiliyor
Mugeee Umayhilal Benim oğlumda 7 aylık oldu 1 buçuk ay erken doğmuştu ama aynı sorun bendede var çok korkuyor .Uyurken bı anda sıçrayabiliyor gecermi acaba bu durum
Merve2344 @Umayhilal benim kızım da 4 aylık. Uyurken kolları birden sıçrıyor. Bende dua okutym dedim. Belki korkmuştur felan diye. Çok sıçrama oluyor
Geheimnisperson Linaidilmom benim kızım da o dönemlerde çok irkilirdi. Meme emerken dalardı da aniden uyanırdı irkilmeyle. Çok ağlamışlığım var öyle olunca. Bir şeyden mi korktu diye düşünürdüm.
Bebegimucizem Linaidilmom sizinki çok küçük bakın internetten moro refleksine okuyunca normal bir durum olduğunu zamanla kaybolduğunu anlayacaksınız
Umayhilal Geheimnisperson ya aynen nerdeyse ağlayacağım neden olur normal mi düşünüp araştırıp duruyorum