Linaidilmom Kızlar yenidoğanlar günde 15-16 saat uyumazmıydı ya😂 benim kız 2 saat uyuyor tüm gün uyumuş gibi. 29 günlüğüz bu arada. Sizin bebişler nasıl? Aşırı gaz sancımız var, memeden ayrılmak istemiyoruz. Emzik zaten tutmuyor.
Atomkarinca Linaidilmom uyumaz cnm ben tükendim artik psikolojim bozuldu yemek yiyemez oldum hiç bir şekilde uyumuyor ıkınıyor durmadan damlalar fayda etmiyor rahatlaması için herşeyi yapıyorum yok allah sabır versin tek bakıyorum bide
MasalsMommy Linaidilmom Valla benimki de uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım zorla uyutuyorum 15-20 dk bilemedin yarım saat🤦🏼♀️
Ozget Linaidilmom canim benimkide ilk başlarda emzik almadi. Philips avent ultra air tavsiye ederim ilk verdigim gun kaptı maşallah 😍
demetdemircioglu Linaidilmom 2020 dogumlu kizlar hep boyle herhalde🤣 benim kizda öyle emzik tutmamasida cabasi bibs almstm biraz tuttu olcak bu is dedim olmadi philips avent aldim onuda azcik tutuyo agzinda hemen ögurüyo bisuru emzik aldirdi bana oğlum ilk denemede tutmustu😒
Kaan2020 Ah ah şuan ayakta salıyorum gece uyumadı gaz sancısından uykuya dalamıyor kramp giriyor memede durmak istiyor sora kusuyor emzik verince istemiyor sinirleniyor 1 aylığız daha ne zaman düzelir acaba ebem geliyor eve damlalar verdi ama faydası olmadı