dmrbs Anneler 11 aylık kızım emeklemiyor geri geri sürünme var sadece . Ellerinden tutunca yürümesi iyi koltuğu tutturuyorum uzun süre ayakta kalıyor kendi başında. Ama kendisi tutunup kalkamıyor stres oldum. Çocuğu böyle olan var mı nasıl ilerledi süreç. Yazarsanız sevinirim internettede bişeyler okuyunca iyice kafama takıp stres oldum
My_LiFee dmrbs böyle bişey yaşamadığım için bilmiyorum canm ama bazı çocuklar emeklemeden direk yürüyorlar onu biliyorum belki senin kız da öyle olucak
[silindi] dmrbs benim bebeğim 10 ay 12 günlük yaklaşık 2 aydır sürünmeyi öğrendi ama sürünmüyor zorda kalırsa ağlayarak sürünüyor her dakika elimden tut gezdir diyor yani belki istemiyordur canım sürünmeyi bi gelişim belirtisi degil bu her çocuk sürünecek diye de bişey yok belki bigün kalkar yürür abim de öyle olmuş babamı görünce kalkıp yürümüş 😀😀💐
Karadeniz dmrbs benim kızım da geri geri gidiyodu 7 aylıkken flan biranda sürünmeye başladı seninkide yakındır kafana takma
dmrbs Yasemin000 tutunup kalkamamasını daha çok dert ettim . Bi doktor tutunup kalkamaması biraz sorun dedi
dmrbs Yasemin000 ınsallah en kısa zamanda bende görürüm😊 bişey yaptınız mı bunun için yoksa kendi haline mi bıraktınız
Yasemin000 dmrbs inan kısa zamanda çok gelişim gösteriyorlar benim kızım geç oturdu bir de 10.5 aylıktı şu an 14 aylık koşuyor resmen bi baktık elleriyle tutunmaya çalışıyor bi Baktık ayağa kalkmaya başladı
dmrbs OzlemAlisa sağlık sorunu olmasında yeter ki . Bi doktor kalkmaması sorundur dedi ona darlandım. Tutunup kalkıyor muydu peki sizinki emekleyene kadar
ecosummm dmrbs benim bebeğim de 11 aylıkken emekledi sonra tutunup kalktı ama b12 vitamini eksikti ilaç kullanınca 2 haftada yaptı hepsini baktırdınız mı hiç o çok önemli özel bir doktora götürmüştüm ?
dmrbs [silindi] evet canım bende emeklememişim hiç sürünmemişim 11 aya kadar hemen yürümüşüm sonra. Kızımda öyle sürekli elimden tutup gezmek istiyor
Mom013 Her çocuğun emeklemesi, yürümesi, oturması vs farklı zamanlarda hatta farklı kronolojide olabilir. Bunların erken yada geç olması bir sorun göstergesi değildir. Stres olmayın bence ve bebişide strese sokmayın
dmrbs Mom013 haklısınız elimde değil . Ama yazdıklarınızdan sonra biraz daha rahatlatmaya çalışıcam kendimi
tugbaninpenceresi @dmrbs emeklemeden yürür canım her çocuk emeklemiyor bu bir sağlık sorunu değil üzülme
dmrbs ecosummm 9.ayda bi kan testi yaptı doktor ama içinde b12 var mıydı hatırlamıyorum bi internetten bakayım geçmiş tahlilimize. Olmadı 12. Ayda kontrol var 1 ay sonra baktırırız