musmutluanniskos Kızlar bebeğim yürümeye başlayalı 2 ay oluyor. Başından beri bir denge problemi var ilk başlarda normal saydım ama hala devam ediyor ve arttı baya. Yürümüyorken bile düşebiliyor. Sizde durumlar nasıl çok endişelendim
Busraf44 musmutluanniskos hiçbir bilgim yok ama üstte kalsın diye yorum yazıyorum, inşallah bir şeyi yoktur 🤲 ❤
My_LiFee musmutluanniskos vitamin kan değerlerine baktır canm kansızlık vitaminsizlik baş dönmesi yapabiliyor biz büyüklerde bile öyle
pitircik2019 musmutluanniskos henüz yürümedi canım belki bilgisi olan yazar üstte kalsın. Kaslarını güçlendirmek için oyunlar oynarsan belki faydası olur ama doktora da götür derim
musmutluanniskos pitircik2019 teşekkür ederim canım evet olabilir.. olmazsa bi gidip kan tahlili yaptırayım
pitircik2019 musmutluanniskos doktorun daha güzel yönlendirir canım şimdi burada hepimiz fikrimizi söyleriz ama kafa karışıklığı olur. Zaman kaybı yapma bence doktoruyla görüş ☺️
akillibidikcgty musmutluanniskos benim bebiste 13 aylık şu anda . Baslarsa dengede durmak için kolları yukarıda yuruyordu.su.anda da tam.dengede yürümüyor. Ara ara düşüyor. Ama bence normal. Böyle böyle oturucaktir
musmutluanniskos akillibidikcgty umarım geçer ya inş başka bir sebebi yoktur. Günde sayısız kez düşüyor . Sağol canım 🙏🏻