Merhaba kızlar oğlum 6 ay 20 günlük dön 10 güne kadar gayet iyi mamasını içiyordu ama şimdi mamayı sadece uyku arasında içiyor asla gün içinde uyanıkken içmiyor ve ben artık şaşırdım kaşıkla ek gıda yemek istiyor sabah kalktı pirinç unu yaptım içine muz koydum yedi uyudu şimdi kalkınca ne yapıcam akşama kadar sürekli tek tek bir şey hazırlamak çok zor oluyor 3 yaşında bide kızım var zaten gurbetteyim oğlumda çok hareketli sakın yanlış anlaşılmasın zor durumda olduğumu anlatıyorum çok aşırı hareketli 3 ayında dönmeye 4 ayda emeklemeye başladı sürekli pesindeyim 20 gündür de koltuklar dan duvardan vs tutunup ayağa kalkıyor 2 3 dakika durunca sırt üstü düşüyor asla oturmak yatmak istemiyor ve artık ayağa kalkmayi öğrendiği için emeklemiyorda sadece gözüne kestirdiği yere gitmek için emekliyor sonrası zaten ayağa kalkıyor asla 1 dakika tek başına birakamiyorum yemek hazirlayim diyorum yanıma alıyorum bacaklarima sarılıyor yine kalkıyor sinirden oturup ağlıyorum sürekli kızımla da ilgilenemiuorum nasıl çözüm bulabilirim yardımcı olun lütfen 😭😭😭😭