Deletedmom416 Kızlar merhaba aranızda saçına bişeyler deneyip uzatabilen var mı gerçekten artık uzasın istiyorum geçen sene kestirdim omuzlarımda ve anca yeni göğsüme değiyor nolur yardım edin ya 😞
Turkuaz Deletedmom416 saçlarım kalcami geçiyor su an. Size verebileceğim en kesin tarif sarımsak tuketimidir. Alışkanlık haline getirerek her gün sarımsak tüketin yogurda koyun sebze yemeklerinize koyun bir şekilde tuketin. Bir de ayda 2 kez saf soguk sıkım zeytinyağı ile saçlarınızı besleyip 30 dk sonra dus alin duruldurulama suyuna da elma sirkesi 1 kapak dua edersiniz bana 😊😊😊
Minikannesi00 Deletedmom416 canım ben uzattım hemde ipek gibi oldu saçlarım . Bitane bemiks ampul ,bi tatlı kaşığı tatlı badem yağı ve sinameki otunu karıştırıyordum
Deletedmom315 Deletedmom416 Çam terebentin . Şampuana 20 damla felan damlat .karıştır onunla yıka saçını. Dökülmeye iyi geliyor yeni saçlar cikariyor ve uzatıyor 👍
Deletedmom416 Turkuaz zeytinyağı yapıyordum hatta içine bemiks, bephanten ve evigen ampul bile koydum hint yağı badem yağı yılan yağıylada karışımlar kullandım yok bi fayda etmiyor sarımsak ben eve bile almam hiç yiyemiyoruz yemeklere bile koymuyorum 😐
Turkuaz Deletedmom416 işte genellikle arkadaş çevremde de gördüğüm ne kadar sarımsak sogan tuketmeyen tuketemeyen varsa saclarindan muzdarip 🙁