fatmablnakgn Hanımlar 5 ay 7 günlüğüz yarın sünnet olucak oğlum annem yanımda ama korkuyorum cesaretsizim bu konuda ne kadar sürede iyileşir canı çok acırmı acaba 😞
mylmz fatmablnakgn hic korkma. Tam 5 aylıkken yaptırdım bende.. tabi ki yanıyor canları ama on gün sonra hiçbir şey kalmıyor.. kantaron yağı alın bir tane her bezde boca etmiştim ilk bir kac gün bardak koydum birde.. gecti gitti cok şükür
Aka2020 fatmablnakgn benimki de pazartesi olacak çok üzülüyorum. Biliyorum çok şükür sağlıklı ama kendime laf anlatamıyorum
omeralismom fatmablnakgn 5 gün önce yaptırdık biz lazerle. Sadece o bölgeyi uyuşturduğu zaman iğnede çok ağladı bi de ilk çişinde. Zaten ilaç veriyorlar. Bizim sünnetçi iltihap önleyici vermişti bir de uyuşturucu merhem
akillibidikcgty fatmablnakgn 25 günlükken eşimle gittik sünnet oldu eve getirdik. Aileden kimse yoktu . Iyiki de yaptirmisim.hiccc sıkmayın canınızı güzel olacak
fatmablnakgn mylmz bende aliyim o zaman o yağdan aklmdam çıkmyı nasl olucak napıcam diye yanında duramam zaten o an
omeralismom fatmablnakgn bir de gece rahat uyusun diye fitil verdik mışıl mışıl uyudu sadece çiş yaptığında ağlayarak uyandı o kadar. 🥰
fatmablnakgn akillibidikcgty koronadan dolayı yaptıramadık yoksa bende yeni doğduğunda yaptırmak istiyodum Ama şimdiye kaldı hiç cesaretli değilm 😒
Ebru52 fatmablnakgn bizde yeni yaptırdık çok kolay atlattı korkmayın bizim yüreğimiz dayanmıyor ama onlar çok güçlü