Papatyaseverr EsleminAnnesi2020 bizim yattığımız yastıklar en az 2 yasına kadar kullanılmamalı hatta yastıksız yatırın deniyor ben ortası çukur kenarları dolgulu yastıkla yatırıyorum kafası yüksekte falan kalmıyor incecik bişey
Mom091 EsleminAnnesi2020 18. Ayını bitirecek hala yastık kullanmıyorum. Hala da düşünmüyorum yastık kullanmayı😊
Erenmm EsleminAnnesi2020 4.ay 18 günlüğüz yastık kullanmıyoruz 25 yaşındayım benbile yastıksız yatarım bu zamana kadar 😁
PonciKom EsleminAnnesi2020 16 aylık saalamk harici yatarkn hıc kullanmıyom zaten hiperaktıf yatakta zor duruyo yastıktada yatmaz
Aras-ve-annesi EsleminAnnesi2020 Doğduktan bir iki hafta sonra reflü oldu sürekli kustuğu için yastık kullanmaya başladım. Yumuşak hafif dolgulu sadece başına ve vücuduna az meyil verecek şekilde Sadece başı değil omuz hizasına kadar yastığa koydum. Hala da yastık kullanıyoruz bi sorun sıkıntı yaşamadık 😊
simgeelam bende sallarken yastik oluyor ama uyudumu kafasindan cekiyorum 2yasina kadar yastiksiz yatirin diyorlar
Esilamm1 EsleminAnnesi2020 1 aylıkken başladık diyebilirim reflüsü vardı mecbura kaldık şuan 4 aylık halada yastık kullanıyoruz reflümüz gecti ama çok şükür hiç Bi sıkıntı yaşamadık zaten doktorumuz kullanmamızı söylemişti reflüden dolayı