EsofmanliSevketHoca Zeynepink Bizde sadece amuda kalkıp emzirdiğim de doymuyor , onun harici bir sıkıntımız yok şükürler olsun ..
FtmYigitim Zeynepink canim bende son 1 aydir falan yatarak emziriyorum bebegim ameliyat oldu kucagima alamadim hep yatarak emzirdim ama yaramıyor mu dersen bilmiyorum doydugu zaman çekiliyordur
Zeynepink jap çok sütüm var bebeğim emiyor uzandıgnda ama doymuyor mama yapmak zorunda kalıyorum acaba yaramıyor mu
FtmYigitim EsofmanliSevketHoca neden dalga geçiyorsunuz ya anlam veremiyorum gercekten kadin surda doğru düzgün bisey sormus belliki bilmiyor merak etmis daha yeni anne olabilir neden hemen yargiliyor dalga geçiyorsunuz
jap Zeynepink yatarak rahat ememediği için erken bırakıyo olabilir. Normal kucağında emzirdiğinde nasıl
AYLININANNESI2020 Zeynepink ayni durumdayiz o yuzden sagb veryorm artik memeden emince mamada vermek zornda kalyordm
EsofmanliSevketHoca FtmYigitim Niye ben amuda kalkıp emzirememmi de ! Soru normal ,benim cevabım anormal !! Hmm oldu o zaman.