[silindi] Damat olduğu günleri de görün inşallah.. 🧿 merak ettim, sağlık memuru mu sünnet ediyor Türkiye de hala yoksa cerrah mı ?
HaticErkanMiran [silindi] teşekkür ederim cerrah esiyor eskiden di sağlık memuru eve gelip yapıyorlardı halen yapan var ama guvenemiyrum özel hastane doktoruydu telefonda birabir görüşüp gttik
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Tugbikoooooooooooo derisini geriye çekin biraz kremını pansumanını o sekilde yapın. Penis bası çıkması lazım komple. Banada demedi. Bi baktım derisi yapışmış geri götürdüm hemen. Eliyle tekrar sıyırarak açtı. Agladı oğlum çok sinirlemdim. Siz söylemediniz için yapıştı dedim. Oradaki sekreterdde krem sürerken geriye doğru çekmeniz gerekiyordu yapışmasın diye dedi siz demediniz hatta bizzat ben sordum gerek yok dediniz dedim. Allah Allah unutmuşuz nasıl dememiş iz dedi. Oyğzden diyorum derisinin yapışmaması lazım sonra tekrar ugrasılıyor
HaticErkanMiran BirSevda-iki-Emanet_Sahibi çok Doğru bizim doktor da söyledi deriyi geriye itibaren masaj yapın deri uca yapışmasın diye ama bana kanama olmadığı sürece krem sür demedi batikan dok yap dedi
Tugbikoooooooooooo BirSevda-iki-Emanet_Sahibi çarşamba sunnet oldu masaji simdi yapsam olur mu suan hassas degil mi nasil yapıcam yaa korktum wala elleyemem gibi
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi HaticErkanMiran banyo yasak mı. Bize 3 günden itibaren sabunlu suya oturtun dedi. Sonraları hergün 10 dk kadar yaptım daha iyi geldi. Suda iyi olur şaşırdım 🤔
HaticErkanMiran BirSevda-iki-Emanet_Sahibi banyo bize 1 hafta yasak dedi acaba bebeğin küçüklüğünden mi bilemedim sizin bebek kaç aylik
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Burcu_Yzc gaz sancısı yapar böyle canım. Emzirdikten sonra mutlaka gazını cıkar.
Burcu_Yzc BirSevda-iki-Emanet_Sahibi genellikle geğirerek cıkartıyor gazını dmekki ozaman ondan aglıyor
[silindi] HaticErkanMiran ana para değil, biz Mersin de yaşıyorken sağlık memuru gelip sünnet edecekti ve bizden 500tl istemişti.. şaşırdım şuan..
HaticErkanMiran [silindi] bide sağlık memuru bence yaptırma hastaneleri araştırdınız mi fiyatları bizim burda da hastaneden adam çağırıp hijyen olsun diye evde yaptıranlar var 100 tl ye yapio
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Tugbikoooooooooooo bende sizin gibi düşündüm elleyemem edemem diye. 1 hafta sonra muayeneye getir dedi. Muayeneye götürdüğümde normaldi. Üzerinden iki gün geçmeye kalmadan yapışmış. Bilseydim ellerddim. Tekrar öyle acıttı oğlumun canını. Sadece penis basını çıkarsanız yeter. Katmanlı bölüm varya orası cıksın. Ben açtırıp getirdimya. Hep saf zrytinyagı damlattım. İşaret parmaklarınızı pipisinin iki tarafına bastırın ucu direk çıkıyor. Hemen o sekilde yapın yapışmaz her pansuman mutlaka yapın. Ben halen yapıyorum
Busrablt61 HaticErkanMiran maşallah bizde 50 günlükken olduk 2 günde iyileşti ne kadar erken o kadar hızlı iyileşme 👌🏽
HaticErkanMiran BirSevda-iki-Emanet_Sahibi hım msiizn bebek de küçükmüş bize 1 hafta dedi hayrlisi iyilessinlerde
Tugbikoooooooooooo BirSevda-iki-Emanet_Sahibi penis başı disarda duruo ama tam anlamadim wala ya. Ilk gün içine gömuk gibiydi sonra çıktı. Nasil anlayacamki
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Tugbikoooooooooooo Google sünnet masajı yazın. Görsellere girin ikinci görseldeki gibi baş kısmı çıkık olacak. Tabş suan etrafını cevreleyen yer şiş. O resimde düzelmiş tamamen. Bende oradan bakmıştım