Zeynepeymen Denizmelisa kulağıda kızarıklık var dıorsnz belki enfeksıyonda olabılır doktorunuza götürün kafanız rahat etsn cnm gecms olsn
Zeyneprana Denizmelisa Kızımında öyleydi pişik sandık krem sürüyordum ama daha beter olmuştu doktora gittiğimizde mantar olduğunu söyledi mantar kremi verdi ve geçti bence her ihtimale karşı bi doktora görünün
tgc Denizmelisa aynısı kızıma oldu özel bölgesi sivilce gibiydi sonra kası demeye başlıyordu çok kasiniyordu doktora gittim mantar olmuş maalesef sizde ihmal etmeyin
Denizmelisa Zeynepeymen bilmiyorum ki şimdi internetten bakıyorum 😑 normalde o şekil ufak Pişik oluyordu kremini sürdüğüm an geçiyordu
Denizmelisa [bilinmeyen] Bikaç gündür Pişik gibi ama huysuzluğu yoktu 1,5 saattir çok huysuz şuan uyutuyorum. Akşama kadarda çok iyiydik. Şuan hiç durmuyor bende uyuttum.
Zeyneprana Denizmelisa Evet yavrum benim doktorun verdiği kremleri sürdükçe huysuzluğuda gitti umarım sizin sadece pişiktir
Nisademir Denizmelisa idrar yolu olmuştuk biz kız bebeklerinde sıkça olurmuş. İdrar verip anlaşılıyor
Denizmelisa [bilinmeyen] ilk defa bugün brokoli yedirdim omu yaptı acaba diyorum ama pişiği bikaç gündür var
Denizmelisa [bilinmeyen] pazartesini beklicem canım. İnşallah sabaha iyi olur anlamadım ya korktum 1 saattir böyle oldu bende uyutmak zorunda kaldım 😑