Mom104 Ipegim Evet Ülker’in ece marka çikolatasını bilirsiniz Onu dışındaki jelatini ile yutmuş 2 saat içinde çok acı Bi şekilde hayatını kaybetti
Ipegim Mom104 inanamıyorum baya popüler bir marka ve illa ki ağzımıza almışızdır acaba içindeki maddenin bebeğe ? alerjisi mi vardı? Kızımda her şeyi ağzına atıyo yüreğime indi okuyunca allahım sen koru
KumsaaL ayazasaf çünkü babası evde yok çalışıyor vede bulunduğumuz yerde korona çok fazla artmış mecbur başka bi hastaneye gitmemiz lazım
Ipegim KumsaaL canım bulmana yardımcı olalım nerede oynadılar ne piliydi bu? Halıyı salla üstündeyse görürsün kaldı ki 3 çocuk diyorsun senin bebeğin yutmamış olabilir diğerlerine bilgi vermelisin
ayazasaf Ipegim alüminyumdan yapılmış olduğu için doğrudan mide ve sindirm yolundaki enzimlerle etkileşime grer alüminyum kana doğrudan karışacağı için zehirler
Ozden_ozkan26 KumsaaL en tehlikeli şey pil yutması canım bebegın bı yerde okumuştum boyle oldugunda çocugunuza bal yedırıp hemen hastaneye getırın dıye içini yakarmiş pil boyle şeyden şüphe bıle edılse hemen gıdılmesı lazım doktora
Obenimmelegim Ben de yarin goturcem evdeki pili bulamıyorum kizim çok huysuz bu aralar kafayi yiyicem
rkykrt KumsaaL merhaba geçmiş olsun öncelikle, netleştirenildiniz mi doktora gittiniz mi nedir son durum?
KumsaaL Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar pili bulduk çok şükür 🙏❤️ Ama burada geçen gün yazan Anneyi çok merak ediyorum hastaneye yatış yapıldı demişti en son durumu nedir acaba 😞
Obenimmelegim KumsaaL esim engel oldu saçmalama koca pili yutsa normal dururmu dedi şimdi normal pilide bulamadım bilemdim
NurR KumsaaL şüpheniz varsa zaman kaybetmeden gidin hastaneye gidene kadar ticari bal yedirin bir iki yemek kaşığı yanmayı önlemiyor ama hasarı azaltıyormuş