Deletedmom311 Selin648 2 türlüsü war o hippin biri organk dgeri combiatic ondan fyat farkedyor ,bu stedn hç almadm
EsofmanliSevketHoca Selin648 Bende bugün keşfettim siteyi alışveriş yaptım ama mama almadım avent emzikler çok uygundu bakalım nolcak🤔
sedaykn Selin648 Site diğer sitelere göre gerçekten uygun. Mama değil ama daha önce krem almıştım. Sorun yaşamadım. Son kullanma tarihi falan normaldi.
Deletedmom54 Selin648 kesinlikle tavsıye edıyorum.mamaları ordan alıyorum.İzmir’den İstanbul’a 2 günde elimde oluyor.genelde sipariş verince aynı gün kargoya verıyorlar 🌸
Selin648 Deletedmom311 aaa dikkat etmedim ona bakıyım ben ona aptamil kullanıyoruz da herkes hipp al gaz yapmıyor dedi 🤔
Balyanaklikiz Selin648 Bizde hipp çok gaz yaptı organic olan geceleri uyumadı kızım bende ilk kullandığım Aptamile döndüm tekrar
Smrenes Mama da aldım başka şeylerde tavsiye ederim sıkıntı olmaz İzmirden geliyor.. Orijinal ürünler hamileyken bile vitaminlerimi hep ordan aldım.. Kırmızısepet de aynı yere ait.
Elifnurr Mama bez islak mendil emzik biberon ve daha bir suru sey hep ordan aliyorum hic sıkıntı yasamadım aynı gun kargoda iki gunde elimde oluyo ben memnunum tavsiye ederim
Prematureannesii Selin648 memnun olan çok kişi var gayet güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz tarihler uzun geliyo
Leylaaaaa Selin648 bende daha önce alışveriş yaptım o siteden gayet uygun ve ürünlerde de sıkıntı çıkmadı
Serene Selin648 Gayet güvenilir bir yer. izmir menemende yerleri ve evimize yakın olduğu için gidip elden alıyoruz çoğu zaman.