Nzlcnn Kızlar oğlum 3-4 gündür aynı saatler aralığında ağlıyor ne yapsam susmuyor o an çok çaresiz kalıyorum. 49 günlüğuz atak mı acaba bu yoksa bi fikri olan var mı
Pelo_00 Nzlcnn Büyük ihtimal kolik olabilir bebeğiniz. Gaz çıkarmayla ilgili değil kolik. Çoğu bebekte görülüyor. Doktorunuz muhtemelen gaz damlası verir. 3aydan sonra azalıyor.
Seydameva Nzlcnn çıkartır ama azını çoğu içinde kalır her gün aynı saatte başlayıp biten ağlama kolikten kaynaklıdır. Ama sizin ki Farklı ise atakta olabilir elbette
zeynepgokce1 Gazini cikariyordum bende ama yeterli olmuyor bagirsaklari tam gelismedigi icin uc dort saat agliyordu
Pelo_00 Nzlcnn Bence doktora götürseniz iyi olur en azından size gaz damlası önerir biraz rahatlatır o da.
Seydameva Nzlcnn gaz masajları yapabilirsiniz gaz damlaları kullanabilirsiniz ama tabi Dr danışmanız daha iyi olur bu konuda biraz daha bekleyin devam ederse bir görüşün derim 😊
Beratasafannesi ahh benim oğlum da öyleydi belirli saatlerde baslayıp 2 saat hiç durmadan ağlardı. Kolik bebekti. Acile götürdüğüm bile oldu ama hiç bseyı yok dedi doktor gaz damlası kullandık rahatladık. 4 aydan sonra hersey düzeliyor biraz sabır canım 🤲🏻
Beratasafannesi Nzlcnn evin içinde dolaştrıyodum ama susmuyodu araba ile gezdiriyoduk o zaman biraz rahatlıyordu