Esme Kızlar bebeğim 55 günlük . Bugün öğlen 1 den beri uyuyor 😳😳😳 2-3 saatte bir 15 dk süren uyanışları oldu yedirdim o aralarda ama uzun süre uyanık kalmadı hiç hala uyuyor 😳😳😳 endişe etmeli miyim 😞
_tospikannesi Esme karnını doyur canım bırak uyuyorsa uyusun daha yenıdoğan çok normal bi süre sonra sen uyutacak diye uğraşıyorsun o uyumuyor şuanın tadını çıkar 🤗
Woody Esme bugun size izin vermiş, annem de ben de dinlenelim demiş 😀 uykuya ihtiyacı var demek ki.. Karnını da doyuruyormuş. Mis gibi 😀 Keşke 1den beri ben de uyuyor olsaydım 😀😀
MomSEA Esme karnının doyduğuna ve ateşinin olmadığına eminseniz uyusun. Gece gündüzü ayırt edemiyordur
HKKA Sarılığı var mı? Sarılık bebeklerde uyku yapıyor çünkü. Ama emmesi (beslenmesi) iyiyse ve çişli bez sayısı yeterli ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.
HKKA Esme Siz tekrar doktorunuzla görüşün de içiniz rahat etsin bana kalırsa. Uyku düzeni oturmuştu diyorsunuz. Sarılık ya da başka bir etmen olma riskini ortadan kaldırırsınız.
Erenmm Esme sarılığı varsa o yüzden uyuyo olabilir sen çimcikle ayağını kulağıyla oyna uyandır iki saatte bi emmesi lazım doktor öyle demişti bana uyanmıyor dedim çimcikle yinede uyandır dedi gece bile yap öyle dedi