Akasyaa İyi akşamlar herkese. Merak ediyorum da fazla su içmenin zararı olur mu ? Emzirdiğim için çok su içiyorum ve dün farkettim de 6 litre su içmişim. Sizce zararı olur mu? Bu arada günlük en az 4 litre su içiyorum.
Sltn Akasyaa herseyin fazlası zarar böbrekleri yorar diye biliyorum o değil de 6 litre maşallah mideniz bulanmiyor mu😄😄
DilekB_ Akasyaa canım DR a git şekerine baktır normal değil 6 litre su içmek böbrekleri yorarsın allah korusun hiç aksatma direkt git DR a
Akasyaa Sltn Bulanmıyor ve sürekli su içesim geliyor hamilelikten önce günde 1 litre su içemeyen biriydim. Noldu böyle bilmiyorum 😏
Sltn Akasyaa bende hamilelikte bebeğin suyu az diye o kadar içtim ki suan 3 litre ancak iciyorum bazen fazla içince midem bulanıyor 😄
Akasyaa YagmurKocer Ah ah sormayın artık 20 kez falan gidiyorum gün içinde. Eşim sürekli az önce gitmedin mi deyip duruyor😄
DilekB_ Akasyaa eniştem dereleri içsem doymuyorum diyordu şeker çıktı canım o sebeple söyledim inşallah bir sorun çıkmaz sizde
Aryaaaaa Vücut alışkınsa sıkıntı çıkmazz zehirlenme oyle 6 ltyle olcak is degil ben kendimi bildim bileli günlük 4- 5 lt civarı su içerim hatta hamileligimden bu yana devam ediyorum yazın gectigim bile oluyor tabi çay kahve asitli içecek vs. Tüketmiyorum .
Akasyaa Aryaaaaa Asitli içecek bende tüketmiyorum. Türk kahvesi hafta 2 kez falan içiyorum, üçay akşamları eşim içerse yanında bir bardak içiyorum o kadar. Aslında sudan başka içecek pek tüketmiyorum.
Akasyaa Doğuma 70 ile girdim. 2 ay sonra tartıldığımda 64 kiloydum. Şuan oğluşum 3 ay 22 günlük 61 kilo oldum.
Sinemkrsyk Akasyaa herşeyin fazlası zarar diyolar en çok hamilelikte korkmuştum su zehirlenmesinden ama bişey olmadı çokşükür..Su hayattır ❤️İçelim güzelleşelim 😂