Crazybabyismom2 Kızlar irmikle ne çeşit tarifler yapıyorsunuz ? Bugün aldım bi kaç tane deneyim diyorum
teachersrn Crazybabyismom2 elma armut cennet hurması veya muz koyuyorum kabız olduğunda gün kurusu koymuştum suda bekletip suyuyla birlikte onu da çok beğenmişti ama cennet hurması favorisi 👍🏻 Zamanı bitiyor gerçi 😔
Alminam Irmigi hep suyla pisirip katmak mı lazım? Muhallebi de öyle sanırım ama yemeklerde de ki oyle
Kusmukluana 1 yemek kaşığı irmiği 1 çay bardağından biraz dazla duyla pişiriyorum. Buharda yada suda 1 dilim balkabağını pişiriyorum. 1 dilim elma 3-4 dilim muzla hepsini eziyorum 1 tatlı kaşığıda pekmez ekliyorum. Bebeğim 6,5 aylık. Severrk yiyor her gece. Uzun uyku için işe yaradığını düşünüorum. Yedirmediğim geceler çok sık uyanıyor çünkü. Ama bu manayı yiyip uyuduğunda 3 kez falan uyanıyor bu bizim için mükemmel 🙈
teachersrn [bilinmeyen] 😄😄 aynen öyle bi de çok vitaminli o yüzden çok sık vermeye çalıştım ben de ☺️
Papatyam Kusmukluana dün ilk kez muhallebi yaptım irmik li sevmedi kızım🙄 yemedi. 1 tattatlı kaşığı irmik gi yarım çay bardağı su ile pişirdim. Bi dilim elma rende yaptım, küçük bi parça da avakado ezdim 1 çay kaşığı kadar da pekmez koydum .