Toprakruzgar Merhaba arkadaşlar 3 gün önce Doğum yaptım çok şükür oğlum emiyor ama göğüslerimin ucu çok fena doktor bir krem yazmış ama banamısın demiyor çok acil göğüs ucu kremi tavsiyelerine ihtiyacım var 🥺
Nisosfatos-34 Toprakruzgar hayırlı olsun bebeğiniz evomere göğüs yaraları için kullandım iyi geldi ama bi kaç gün acıyacak onun dışında zeytin yağı ve kendi sütünle sil sürekli olarak sil inşallah geçicek
And01 Toprakruzgar lansinol gogus kremi kullandim ve kendi sutumle sildim. bir de gogus kalkani almanizi tavsiye ederim göğüs ucunun hava almasini sağlıyor.
SeydaPrc Toprakruzgar sudocrem geçirdi benim göğüs ucu yaralarımı. Kullanmadığım krem kalmadı ama sadece sudocrem iyi geldi
Ertugrulun_Annesii Toprakruzgar kendi sütünü göğüs ucunun etrafına parmaginla yaymayı dene .birden lansinoh (eğer yanlış yazmadiysam) diye bir krem var. Onu da tavsiye edebilirim 👍
Sezinnur Elimde gümüş göğüs kapağı (sertifikası ve garantisi duruyor) ve lansinoh krem var sadece bir kez kullandim. İsterseniz size yollayabilirim uygun bir fiyata.
2balbiranne Toprakruzgar evicorp vitamin kapsülü tek geçerim emzirirken bayılan biri olarak söylüyorum alıp sürün 3 gün sürmez iyleşirsiniz inşallah silmeye gerke olmayan bir vitamin 👍🏻