Deletedmom310 Bebeğim 6 aylık iki gündür çok hapsiriyor. Annem.ihlamur getirmiş birde kızılcık kuşburnu marmelatlı şekersiz sulandir sulukla ver diyor 6 aylık bebeğe bunlar verilir mi ?
Balbocegi Deletedmom310 ben de merak ediyorum bunu. 5 ay 25 günlük. Öksürük ve burun tıkanıklığı var 😔
Mom8 Deletedmom310 kızımin doktoru 1 yaş öncesi ıhlamur dahil hiç bir bitki çayını önermiyorum demişti. Doktora danışmadan ıcirmeyin bence. Burun temizliği yapın ve emiyorsa sık sık emzirin
Ema Deletedmom310 ıhlamur elma hurma çubuk tarçın kaynatıp 6.aydan beri kahvaltılarında her gün içirdim elma ve hurma tatlandırıyor tadı gayet güzel oluyor rahatlıkla verebilirsiniz soğuk algınlığına çok iyi geliyor bir iki kere hasta olacak gibi oldu çabuk toparladı
Deletedmom310 Balbocegi iki üç gundir dışarıya çıkarıyorum uykudan kalkınca terli oluyor kafası biraz ondan oldu sanırım ya :(
Balbocegi Salihabebegim33 göz yaşarması bizde de var 😔 yarın doktoruna götüreceğim. Gidince sorucam, yazarım buraya da
Deletedmom310 Ema deniyim bakalım.canm teşekkür ederim. YouTube da takip ettiğim bı çok doktor 6. Ayda ıhlamur öneriyor zaten dediğin gibi elma ve armutta veriliyor 6. Ayda bebeklere
Deletedmom310 Derineda ilaclik durumu yok canm gitsekte vermez ilac. 1 yaş altına çok ilaç kullanılmıyor biliyorsun