PrensesimDuru Merhaba hanımlar ben de bugün itibariyle bir anne oldum😊 Yalnız size bir sorum var normal Doğum yaptım sütüm geliyor ama sıkınca bebeğim de ağzına almıyor. Emmesi için ne yapmalıyım ? Göğüs ucum da var aslında çaresiz kaldım 😞
edaayy PrensesimDuru ilk zamanlar emmeyle ilgili çok sorun yaşadım çocuğum çok kilo kaybetmesine rağmen inat edip başardım sadece emziriyorum pes etme bir yolunu buluyorsun 😇
benim-kalbim-o PrensesimDuru Benimde başlarda öyleydi canım emmeyi unutuyordu sanki zar zor alıştırdım vazgecme alır inşallah
Derinciim PrensesimDuru uyuyosa altını açabilirsiniz uyanması için eğer ağzını açıyo ama alamıyosa göğüs ucunuzu üst damağına sürtün emme refleksi tetiklensin
PrensesimDuru benim-kalbim-o tamam da sarılık olmaması da lazım arada şırıngayla mama veriyorum omu ne yapayım bilemedim.
psikolog-anne PrensesimDuru canım sütünü sağıp ver madem sütün var. Ben erken dogum yaptım bebegim sürekli uyuyordu hiçbir sekilde uyandıramadık 2 hafta boyunca. Sarılık görüldü hafif. Sütüm vardı ememiyordu iki çekip uyuyordu. Sütümü sağıp verdim hep çay kaşığıyla enjektörle aç kalmasın diye boşuna mama verme😊 Yinede emzirmeye calıs almaz sa kaşıkla vs ver. Biz ilk savaşıyorduk sonra veriyordum son çare. Hayırlı olsun bu arada 🌺
edaayy PrensesimDuru ayağını altıyla oyna kulağıyla oyna yüzü ıslak mendille sil ben bunları yapıyordum 🙏🏻
psikolog-anne PrensesimDuru bir gün resmen uyarmaktan bacagını kanatmıştım o kadar agladım ki o zaman. Dahada uyandırmam olmadı biberon vericem demiştim ki düzeldi.biraz sabır 😍 biz her sefer duşa sokuyorduk uyansın diye. Duştan sonra daha guzel uyuyordu vallahi