Deletedmom54 BartuveArtun kilosuna göre damlatıyorsunuz.5 kiloysa 5 damla.5.5 kiloysa 6 damla gibi ilerliyorsunuz
Ogullarinaasikanne BartuveArtun kilosuma göre galiba canım 7 damla kullanıyoruz 4.ayda başladık 1 hafta oldu
BartuveArtun Kh201590 teşekkürler kilosuna göre arttırma oluyor mu peki hep 5 damla mı 4 aylık bu arada bebeğim
Asel_duru16 Kilosuna göre damlatıyosun canım kilosu arttıkca damlatacagın miktarda artıyor doktorumuz bunu özellikle söylemişti
Drkebru Kiloyla alakası yok bence benim oğlum 9 kilo doktor günlük 7 damla dedi ona doktor karar veriyor değerlerine bakarak
Deletedmom54 Drkebru değerlere 9.ayda bakılıyor devam edip edilmeyeceğine karar veriliyor.kan damlası 4.ayda verildiği için değerlere bakılmaz.bize doktor ve sağlık ocağı bu şekilde bilgi verdi
Drkebru Deletedmom54 Şöyle sağlık ocağı bize de verdi 4. Ayda ama ben başlamadım. Normalde kan ilacı 6. Ayda başlanır benim oğlum bugün 7 ay oldu biz geçen hafta test yaptırdık doktor başlayabiliriz 9. Ayda Da kontrol ederiz dedi. Eğer bebeğinizde kansızlık yoksa bazı doktorlar başlatmıyor buna istinaden demiştim
Deletedmom54 Drkebru normalde 4.ayda başlatıyorlar.size doktor 6.ayda başlanır dedi ama siz 7.ayda test yapıpmı başlattınız ? Ben doktorlardan,hemşireden ve kullanan arkadaşlarımdan 4.ayda başlanır diye biliyorum