Slmkhrmn Merhaba güzel anneler Benim oglum 3 aylık oldu ama daha pek oyuncak almadık ve ne alacağımi da bilmiyorum açıkçası:( siz neler aldınız neler önerirsiniz? ?
Emelimsi Slmkhrmn kızım 6 aylık, 3. Ayından ştibaren fisher price pionolu oyun halısı en sevdiği, tavsiye ederim.. bir de hışırtılı şeyleri çok seviyorlar
Pamuksekerinannesi Slmkhrmn ben sadece bir kaç çıngırak aldım puset oyuncağı birde Oyun halisi aldım onda da yarim saatten fazla duruyor oynuyor 😍
Kbrbilgir Slmkhrmn slm instagram 1bebek1anne sayfamda paylaştım ben doktorun dediklerini neye dikkat edilmesi gerektiğini
Kbrbilgir Esmademir slm instagram 1bebek1anne sayfamda paylaştım ben doktorun dediklerini neye dikkat edilmesi gerektiğini
Seqnem Slmkhrmn Esmademir hışırtılı kitap alın hem diş kaşıyıcı da var. https://www.babymall.com.tr/urun/fisher-price-minik-hayvanciklar-yumusak-aktivite-kitabi-fsh-fgj40?gclid=EAIaIQobChMIlPTrg5XX3wIVUMayCh1Scw2wEAQYAyABEgKv7PD_BwE Ben toy’s shop’tan aldım. Bir de ayağa ve bileğe takılan çıngıraklı oyuncaklar var. Elleri ayakları oynayınca ses çıkaran.