Aselkusun Emeklemiyor, dişleri daha çıkmadı , ve yarım dönüyor yani tam anlamıysa yüz üstü dünmüyor ben çevirdiğimde durabiliyor ama hiç sevmiyor ve ağlıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bütün bunlar normal mi?
Esrasya Aselkusun emeklememesi ve diş çıkarmaması normal bence sizin yardımınızla dönüyorsa belki ona da kısa bi zamanı kalmıştır
Derin_10 Aselkusun Merhaba Her cocugun gelisimi ayridir Benim kızım 9 aylik oldu ve yüzüstü durmaya 2 haftadir alisti Çunku hic yüzüstü yatirmadim dogduqundan beri Bide ben doktoeumuza danistigimda Unutma her bebegin 3 ay geri gelme hakki var dedi Göz temasi varsa Kafasini tutabiliyosa sorun yoktur Korkmayin Bizdede emekleme yok dislerde yeni basladi
Aselkusun turkuaz1290 düzenli takip eden doktorumuz var kafasını kontrol edebiliyor onun söylediği duruyorsa sorum değil sadece sevmiyordur ama bu konu için tekrar başvuracağım teşekkür ederim
Niloyaninannesi turkuaz1290 bence hepsi normal 1 yaşında bile diş çıkaran bebekler var . Bence lütfen annemizi paniğe sevketmeyelim
Esrasya Aselkusun yüz üstü durduğunda ellerinin üstünde kafasını kaldırıyor mu? Doktor bi sorun görmediyse canınızı sıkmayın her bebek farklı zamanda beceri kazanıyor.
Aselkusun Esrasya evet kaldırıyor baya dikte duruyor ama sonra sıkılıyor ve ağlıyor tekrar kafasını yatırıyor sonra ellerinin üstüne tekrar kalkıyor ağlayarak böyle böyle çok ağlayınca bende kaldırıyorum